φυσιολογικη θερμοκρασια | ταχυκαρδία τη νύχτα | φθοριωση | εξετασεις για στιγμα | χαμηλος πλακουντας καισαρικη

Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αρνείται να παραδώσει την σορό 74χρονηςΑταφη παραμένει έξι μέρες μετά το θάνατό της 74χρονη γυναίκα, καθώς δεν υπάρχει κανείς συγγενής της προκειμένου να αναλάβει την ταφή και οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αρνούνται να παραδώσουν τη σορό της σε φίλους και γείτονες που ανέλαβαν να φροντίσουν τα της κηδείας της.

Η 74χρονη Αμαλία Τσιτσιρίκα, άγαμη και άτεκνη, ζούσε μόνη της σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης και όπως υποστηρίζουν οι γείτονες, τους είχε ζητήσει πριν από μέρες να φροντίσουν για την κηδεία σε περίπτωση που θα πέθαινε.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αρνήθηκαν να παραδώσουν τη σορό σε ξένους, καθώς το τυπικό απαιτεί ο νεκρός να δοθεί σε συγγενείς. Ετσι, η σορός της ηλικιωμένης παραμένει από την περασμένη Τετάρτη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Οι γείτονες αντιδρούν στην απόφαση του νοσοκομείου και ενημέρωσαν μόλις χθες την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκειμένου να δοθεί λύση με παρέμβαση των δικαστικών αρχών, ώστε να κηδευτεί η γυναίκα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.