χλαμυδια γατας θεραπεια | κράμπα στο ποδι αντιμετωπιση | μηνισκος | aqua aerobic | φαρμακα σχιζοφρενειας

Κλιμάκιο Ελλήνων γιατρών στην ΑλβανίαΠερισσότερες από 400 γυναίκες από την Αλβανία που αντιμετωπίζουν γυναικολογικά προβλήματα εξετάστηκαν από κλιμάκιο ιατρών της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με πρωτοβουλία του καθηγητή της Κλινικής κ. Δημήτρη Λώλη.

Ο κ. Λώλης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Τιράνων και υπό την μέριμνα του ομογενή βουλευτή Βαγγέλη Τάβο, επισκέφτηκε το Αργυρόκαστρο επικεφαλής κλιμακίου 15 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Για τους Ελληνες γιατρούς ήταν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση που μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν τις παθούσες Αλβανίδες. Ωστόσο, όμως, διαπίστωσαν ότι ενώ τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, οι δυνατότητες αντιμετώπισης τους στην Αλβανία είναι ελάχιστες. Ακριβώς εδώ οφείλεται και η τεράστια ουρά που σχηματίστηκε έξω από τα ιατρεία του Περιφερειακού Νοσοκομείου Αργυροκάστρου, χθες και σήμερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.