βαγοτονία θεραπεια | Ποσο,ειναι.το.ζαχαρο | καταγμα 5 μετακαρπιου αποκατασταση | απεξαρτηση απο αλκοολ

Προβλήματα στην Εντατική του ΛαϊκούΑπό τα εννιά κρεβάτια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού νοσοκομείου βρίσκονται σε λειτουργία τα έξι και αυτά με προβλήματα λόγω της παλαιότητας του εξοπλισμού και της δυσκολίας ανεύρεσης ανταλλακτικών. Το αποτέλεσμα είναι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, να δημιουργούνται λίστες αναμονής για την εισαγωγή στην Μονάδα και να καθυστερούν χειρουργεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να οδηγούνται στον ιδιωτικό τομέα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού κ. Γ. Θωμόπουλο, μας ανέφερε ότι παραιτήθηκε από την θέση του υπευθύνου της Μονάδας λόγω της ανεπάρκειας του εξοπλισμού και του μειωμένου προσωπικού με το οποίο λειτουργεί αυτή την στιγμή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.