μεταστασεις ενδομητριου | οστα κρανιου | καλλιέργεια υγρών τραχήλου κατα την εγκυμοσύνη

Οι Ελληνες Γιατροί του Κόσμου για το πρόβλημα των λαθρομεταναστώνΜε αφορμή το πρόσφατο περιστατικό του ακυβέρνητου πλοίου στη Ζάκυνθο που μετέφερε 1200 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 232 ήταν παιδιά, οι Ελληνες Γιατροί του Κόσμου, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επισημαίνουν την ανάγκη δημιουργίας κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας των ανθρώπων αυτών και εκτός Αττικής.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η οργάνωση έχει υποβάλλει στις αρμόδιες αρχές ολοκληρωμένη μελέτη, ώστε να καταστεί δυνατή η φιλοξενία του όλο και αυξανόμενου αριθμού των λαθρομεταναστών, υπό ανθρώπινες συνθήκες, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καταγραφής τους, και να γίνει δυνατή η αξιοποίηση του προσφυγικού δυναμικού της χώρας μας.

Στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Πεντέλη και στον Ξενώνα Αιτούντων Ασυλο στο κέντρο της Αθήνας, οι Γιατροί του Κόσμου φιλοξενούν περισσότερα από 350 άτομα συνολικά, παρέχοντας στέγαση, σίτιση, ιατρική φροντίδα, κοινωνική μέριμνα, ψυχολογική υποστήριξη και νομική συμβουλή.

Οι Γιατροί του Κόσμου, καταλήγει η ανακοίνωση, καλούν τις αρμόδιες αρχές να επισπεύσουν την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος, σε συνεργασία μαζί τους, αλλά και με άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παναγιώτης Παπαναστασίου, Αντιπρόεδρος Α΄ των ΓτΚ,
Τηλ: 0945 87 25 25

Αγης Τερζίδης, Ειδικός Γραμματέας των ΓτΚ
Τηλ: 0932 46 24 86

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.