συμτοματα φυματιοσης | τραχειοβρογχιτιδα σε σκυλο | ψωριαση σκυλων φωτογραφιες | κακόηθες μεσοθηλίωμα | checkup

ΕΟΦ: Προσοχή σε φυτικά προϊόντα που περιέχουν AristolochiaΟ ΕΟΦ υπενθυμίζει ότι η χρήση φυτικών προϊόντων που περιέχουν Aristolochia (Aristolochic ACID), όπως δισκία, κινέζικα τσάγια κλπ, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νεφροτοξικότητα, αν και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εγκεκριμένα προϊόντα από τον ΕΟΦ που περιέχουν Aristolochic ACID.

Ο ΕΟΦ επισημαίνει, με αφορμή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας του Καναδά, να αποφεύγεται η χρήση τέτοιων προϊόντων όπως δισκία, κινέζικα τσάγια κλπ. που μπορεί να κυκλοφορούν παράνομα και να μην αναγράφεται στη συσκευασία τους η δραστική ουσία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.