τι ειναι η ομεπραζολη | στιλβωση | αυξημενες τιμες ουριας κρεατινινης θεραπεια με ομοιοπαθητικη

ΔΕΗ: Προσοχή στο πέταγμα χαρταετούΤο πέταγμα του χαρταετού τώρα την Αποκριά και εδικά την Καθαρή Δευτέρα, προσφιλές έθιμο για μικρούς και μεγάλους, θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Αποφεύγετε, συνιστά η ΔΕΗ να πετάτε τον χαρταετό σας κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα! Αν ακουμπήσουν πάνω τους οι χαρταετοί ή μπλέξουν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος θανατηφόρας ηλεκτροπληξίας.

Αν τυχόν μπλεχτεί ο χαρταετός στα σύρματα, τότε μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον με το σπάγκο ή με τη βοήθεια άλλων αντικειμένων.

Επίσης μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω στους πύργους ή στύλους της ΔΕΗ ούτε σε άλλα μέρη που είναι κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα.
Το καλύτερο είναι να ειδοποιήσετε τη ΔΕΗ καλώντας τον τετραψήφιο αριθμό κλήσης βλαβών της περιοχής σας ή το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Ετσι, αποφεύγετε την έκθεσή σας σε κίνδυνο, αλλά και την πιθανή πρόκληση διακοπής στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.