οξεια πυωδης φαριγγοαμυγδλιτιδα | εχω χοληστερινη τι να τρωω | οριακη διαταση καρδιακων κοιλοτητων

Ηρωϊκή μεταφορά ασθενή από τη ΘάσοΜε κίνδυνο της ζωής τους ο καπετάνιος και τα μέλη υδροπτέρυγου σκάφους (δελφίνι) έκαναν με δική τους ευθύνη δρομολόγιο από την Καβάλα στη Θάσο, ενώ επικρατούσαν βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι έντασης 8 και 9 μποφόρ, προκειμένου να παραλάβουν και να μεταφέρουν στο νομαρχιακό νοσοκομείο Καβάλας 64χρονο βαρύτατα τραυματισμένο σε τροχαίο ατύχημα.

Επρόκειτο για τον ασθενή Παναγιώτη Λαφαζάνη από τον Ποτό Θεολόγου Θάσου, ο οποίος υπέστη βαριά κάκωση στο κεφάλι και στην οσφυϊκή μοίρα και κατάγματα σε επτά πλευρά. Αρχικά ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου Θάσου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Λιμένα, όπου μπόρεσε και πλησίασε το "δελφίνι" το οποίο παρέλαβε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και παρά τη σφοδρότατη θαλασσοταραχή κατόρθωσε να τον φέρει στο λιμάνι της Καβάλας. Εκεί ανέμενε ασθενοφόρο με το οποίο κατέληξε στο ορθοπεδικό τμήμα του νομαρχιακού νοσοκομείου της πόλης.

Ετσι σώθηκε η ζωή του 64χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται αφού διέφυγε τον κίνδυνο, όπως διέγνωσαν οι θεράποντες γιατροί του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.