λοιμωδη νοσηματα | γουργουρισμα εντερου και διαρροια | αντιφυματικο εμβολιο | ρήξη μήτρας συμπτωματα

Η Ομοιοπαθητική στην υπηρεσία του Ελληνα ασθενήΕνας στους δέκα ασθενείς στην Ελλάδα εμπιστεύεται την Ομοιοπαθητική, προκειμένου να βρεί λύση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας κ. Σ. Μποτής και ο γραμματέας της Εταιρείας κ. Γρ. Μαρίνης, τόνισαν ότι το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς πολλοί ασθενείς φοβούνται να παραδεχτούν στον γιατρό τους ότι ακολουθούν κάποια εναλλακτική θεραπεία.

Στην Ευρώπη και στην Αμερική οι ασθενείς που εμπιστεύονται την Ομοιοπαθητική είναι πολλοί περισσότεροι, ενώ και οι γιατροί της κλασσικής ιατρικής σιγά-σιγά, αρχίζουν να την αποδέχονται. Οπως επεσήμαναν οι ομιλιτές στα πανεπιστήμια του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, κα.), η ομοιοπαθητική διδάσκεται είτε σαν προπτυχιακό είτε σαν μεταπτυχιακό μάθημα της Ιατρικής, ενώ σε πολλές χώρες καλύπτεται και από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.