καταγμα φτερνας | Εξω σφυρος | fungoral | χολοστεάτωμα | διαρροια ηχος εντέρου | υποταση | δερματικο αποστημα θεραπεια

Ανησυχία για αυξημένη μόλυνση της ατμόσφαιρας στην Ν. ΥόρκηΤα επίπεδα στην ατμόσφαιρα διάφορων τοξικών στοιχείων, που προήλθαν από την πυρκαγιά και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων στην Ν. Υόρκη μετά το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, έχουν ξεπεράσει τα ανώτερα επιτρεπτά όρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily News, που βασίστηκε σε στοιχεία από το Environmental Protection Agency (EPA).

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και η προσοχή όλων επικεντρώθηκε στα επίπεδα του αμιάντου, πολλές άλλες χημικές ουσίες όπως οι διοξίνες και ο μόλυβδος, ανιχνεύτηκαν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ιδίως στην περιοχή γύρω από τους πύργους.

Οι ειδικοί του EPA παρ’ όλα αυτά εμφανίζονται καθησυχαστικοί, καθώς τονίζουν ότι τα επίπεδα των ουσιών αυτών μειώνονται σημαντικά σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, ενώ οι υψηλότερες συγκεντρώσεις παρατηρούνται το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι όμως και οι κάτοικοι του Μανχάταν, δεν παύουν να ανησυχούν, καθώς ο αέρας της περιοχής έχει μια δυσάρεστη μυρωδιά και είναι ιδιαίτερα ερεθιστικός.

Πέρα από τις φωτιές που σιγοκαίνε ακόμα μέσα στα ερείπια των πύργων, στην επιβάρυνση της ατμόσφαιρας συμβάλλουν και τα βαριά ντιζελοκίνητα μηχανήματα που εργάζονται μέρα και νύχτα για τον καθαρισμό της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.