συχνοουρια θεραπεια | πόνος στο στομάχι | προκαρδιο αλγος | πονος στη μυτη εσωτερικα

Αδυναμίες στη σωστή ψυχιατρική φροντίδαΠερισσότεροι από 450 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πάσχουν από κάποια ψυχική ή νευρολογική πάθηση, είτε αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά οι υγειονομικές υπηρεσίες δεν μπορούν να τους προσφέρουν την φροντίδα και περίθαλψη που χρειάζονται, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό British Medical Journal.

Σύμφωνα με τον καθηγητή David Goldberg του London's Institute of Psychiatry, σε πολλούς ασθενείς γίνεται λανθασμένη διάγνωση ή λαμβάνουν ακατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Οπως επισημαίνεται στην έρευνα, για να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας αυτών των ανθρώπων, πρέπει οι υγειονομικές υπηρεσίες να αναθεωρήσουν τις στρατηγικές τους, καθώς για την αντιμετώπιση τους δεν αρκεί απλά η συνταγογράφηση των φαρμάκων.

Επιπλέον, απαιτείται η συνεχή παρακολούθηση των ασθενών από ειδικούς και η ψυχολογική τους υποστήριξη από συγγενικά τους πρόσωπα.

Αν και πολλές υγειονομικές υπηρεσίες προσπαθούν να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ασθενών αυτών, οι άνθρωποι αυτοί και οι συγγενείς τους έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις αδυναμίες του υγειονομικού συστήματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.