ασθενειες σκυλου | εμφυτευση πλακουντα | φιδια στην αττικη | βλεφαριτιδα απο σταφυλοκκοκο | τρανσαμιναση

Οδοντιατρείο στη Μεγίστη με τη φροντίδα του ΣτρατούΟδοντιατρική περίθαλψη θα έχουν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού Μεγίστη, μετά την απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, να διαθέσει οπλίτη οδοντίατρο και τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να λειτουργήσει το ήδη υπάρχον οδοντιατρείο στο νησί.

Παράλληλα με τον παραπάνω οπλίτη ο Αξιωματικός οδοντίατρος της φρουράς Ρόδου θα επισκέπτεται περιοδικά τη νήσο για την παροχή περαιτέρω οδηγιών, κατευθύνσεων και περιθάλψεως.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία έρχεται να δώσει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο νησί. Η στοιχειώδης οδοντιατρική περίθαλψη αποτελεί άπιαστη πολυτέλεια για τους κατοίκους των νησιών αυτών, ακόμα και σήμερα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.