στειρωση γατου | ηπατικη εγκεφαλοπαθεια εγκεφαλοπαθεια | αισθημα κενου στο στομαχι | πασατεμπος θερμιδες

Σύμβουλοι αξιολόγησης για την Ψυχιατρική ΜεταρρύθμισηΤην πρώτη επίσκεψή τους στη χώρα μας πραγματοποιούν, από 15 μέχρι 18 Αυγούστου, οι σύμβουλοι αξιολόγησης ψυχικής υγείας, Dr Bob Grove και Dr Stefano Marturini, στους οποίους το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας έχει αναθέσει το έργο:

- Παροχής συμβουλών και βοήθειας στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

- Αξιολόγησης του Προγράμματος Αποασυλοποίησης "Ψυχαργώς".

Κατά την παραμονή τους, θα έχουν συνεργασία με την υφυπουργό Υγείας Χριστίνα Σπυράκη, τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και τη Μονάδα Υποστήριξης - Εμψύχωσης και Παρακολούθησης (ΜΥΠΕΠ) των φορέων Υλοποίησης "Ψυχαργώς" - Α'φάση. Παράλληλα, θα επισκεφθούν τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Αττικής, Δρομοκαΐτειο, Παιδοψυχιατρικό, καθώς και τις εξωνοσοκομειακές δομές τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.