πολυποδασ παχεοσ εντερου | βηματοδοτησ ποτε μπαινει | Θερμίδες ποτών | ???????? ????????

Βραβεία σε επιχειρήσεις για υγιεινή και ασφαλή εργασίαΤην πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) να θεσμοθετήσει τη βράβευση επιχειρήσεων που εφαρμόζουν καλές πρακτικές υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PREVENT, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Ο ΣΒΒΕ συγχαίρει επίσης τις επιχειρήσεις μέλη του Βαρβαρέσος ΑΕ Νηματουργεία Ναούσης, Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ΑΕ και Ελληνική Υφαντουργία ΑΕ για τη βράβευσή τους από το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία 2001.

Στην προαναφερθείσα εκδήλωση οι εκπρόσωποι του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) αναφέρθηκαν σε έρευνα που έγινε σε επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν περισσότερα από 50 άτομα προσωπικό διαπιστώνοντας ότι ήδη απασχολούνται Τεχνικοί Ασφαλείας σε ποσοστό 77% και Γιατροί Εργασίας σε ποσοστό 69%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.