ελκος δωδεκαδακτυλου συμπτωματα | γραμμοειδες εοσηνοφιλο κοκκιωμα | αρρυθμια | τι σημαινει ηθικη

Οδηγίες του ΕΟΦ για φάρμακο για τις ψείρεςΟ Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μετά την αναφορά εκδήλωσης ανεπιθύμητων ενεργειών από την χρήση του φαρμακευτικού προϊόντος PARA-PLUS, έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση που αφορά τις οδηγίες χρήσης: Το αντιφθειρικό προϊόν PARA-PLUS, περιέχει Μαλαθείο, που είναι οργανοφωσφορικό εντομοκτόνο και η χορήγησή του απαιτεί ιατρική συμβουλή και συνταγή.

Στον Ε.Ο.Φ. έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις ανεπιθυμήτων ενεργειών και από την σωστή χρήση του προϊόντος, οι κυριώτερες από τις οποίες ήταν έντονος καύσος , ερύθημα και σημεία δερματίτιδας.

Για τον λόγο αυτό, ο Ε.Ο.Φ. προέβη στις παρακάτω αλλαγές των οδηγιών χρήσεως:

- Το προϊόν ΔΕΝ πρέπει να ψεκάζεται στην βάση των τριχών , αλλά κρατώντας το ρύγχος του φιαλιδίου σε απόσταση 3 εκατοστών από το τριχωτό της κεφαλής.

- Το προϊόν ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να δράσει περισσότερο από 10 λεπτά.

- Η εφαρμογή του προϊόντος πρέπει να γίνεται μακριά από εύφλεκτα υλικά ή πυρακτωμένα αντικείμενα, π.χ. τσιγάρο.

- Το προϊόν ΔΕΝ χορηγείται σε παιδιά κάτω των 30 μηνών.

Τέλος, ο Ε.Ο.Φ. σας παρακαλεί να διαβάζετε προσεκτικά το Φύλλο Οδηγιών για τον χρήστη, που εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.