πολυποδες εντερου | αυτοανοσα | μαύρο αίμα περιόδου | πνευμονικο οιδημα σκυλου | εγκλωβισμενοσ αερασ στο εντερο

Αρνητικός για βάκιλο του άνθρακα ο φάκελος που στάλθηκε στο Υπ. ΥγείαςΑρνητικά για το βάκιλο του άνθρακα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν σε φάκελο ο οποίος στάλθηκε σήμερα στο Υπουργείου Υγείας κξαι κρίθηκε ύποπτος. Αυτό αναφέρεται σε αποψινή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε μετά τον εντοπισμό σκόνης στον φάκελο η ανακοίνωση αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων για αντιμετώπιση βιολογικών, χημικών, κλπ κινδύνων αξιολόγησε το περιστατικό και αποφασίστηκε "να κινητοποιηθεί η Ομάδα Αντιμετώπισης, που έχει συγκροτηθεί και η οποία έφερε σε πέρας με επιτυχία την αποστολή της βάσει του προβλεπόμενου σχεδίου και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα".

Στην Ομάδα Αντιμετώπισης συμμετείχαν ειδικοί όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Πυροσβεστικο Σώμα, ΕΛΑΣ, ΚΕΕΛ, ΕΚΑΒ). Η σκόνη στάλθηκε σε ειδικό εργαστήριο για εξέταση. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, είναι αρνητικά για βάκιλο του άνθρακα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.