πυωδης ρινιτιδα | πολυποδας στη μυτη | φτερουγίσματα | χοληστερινη τιβδεν τρωμε | πνευμονια

Αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο στη ΣούδαΤο νοσοκομείο στη Ναυτική βάση της Σούδας αναβαθμίζεται, με ανάλογο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση ραδιο-βιολογικού πολέμου, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής ’μυνας κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε την αναβάθμιση του νοσοκομείου επιβεβλημένη για τον εκσυγχρονισμό της περιοχής και απέρριψε τις αιτιάσεις της βουλευτού ότι γίνεται για την διευκόλυνση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

"Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν αυτού του είδους οι απειλές, άγνωστες και απρόβλεπτες, σήμερα το πρόβλημα είναι εδώ" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχατζόπουλος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε και την κατασκευή ελικοδρομίου στη Ναυτική Βάση Σούδας την οποία χαρακτήρισε "στρατιωτική εγκατάσταση υψίστης εθνικής σημασίας και πρόσθεσε ότι υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας με τις ΗΠΑ αλλά "τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων."

Ο υπουργός ’μυνας επανέλαβε ότι η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας είναι πλέον μια παγκόσμια προσπάθεια στην οποία στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Σούδας και η κατασκευή ελικοδρομίου, γίνεται για την εξυπηρέτηση των δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.