Αναβαθμίζεται το Νοσοκομείο στη Σούδα

Το νοσοκομείο στη Ναυτική βάση της Σούδας αναβαθμίζεται, με ανάλογο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση ραδιο-βιολογικού πολέμου, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής ’μυνας κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε την αναβάθμιση του νοσοκομείου επιβεβλημένη για τον εκσυγχρονισμό της περιοχής και απέρριψε τις αιτιάσεις της βουλευτού ότι γίνεται για την διευκόλυνση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

“Μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν αυτού του είδους οι απειλές, άγνωστες και απρόβλεπτες, σήμερα το πρόβλημα είναι εδώ” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχατζόπουλος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε και την κατασκευή ελικοδρομίου στη Ναυτική Βάση Σούδας την οποία χαρακτήρισε “στρατιωτική εγκατάσταση υψίστης εθνικής σημασίας και πρόσθεσε ότι υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας με τις ΗΠΑ αλλά “τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.”

Ο υπουργός ’μυνας επανέλαβε ότι η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας είναι πλέον μια παγκόσμια προσπάθεια στην οποία στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Σούδας και η κατασκευή ελικοδρομίου, γίνεται για την εξυπηρέτηση των δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση