εντονο στρες | κονδυλωματων θεραπεια με λειζερ στην εγκυμοσυνη | συμπτωματα μυικου καματος | πολυποδας

Ιατροτεχνολογική βοήθεια στην ΠαλαιστίνηΠρόγραμμα αναπτυξιακής βοήθειας για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ύψους 100 εκατ. δρχ. για την Παλαιστίνη, την Αιθιοπία, την Αρμενία και την Κένυα, ενέκρινε ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας, κ. Αλέκος Παπαδόπουλος.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη διάθεση 30 εκατ. δρχ. για τον εξοπλισμό του ιατρικού κέντρου αποκατάστασης "Αμσού Ράγια" στη Ραμάλα της Παλαιστίνης, 30 εκατ. δρχ. για εξοπλισμό κλινικών και νοσοκομείων του Αιθιοπικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου, 15 εκατ. δρχ. για την προμήθεια αναισθησιολογικού μηχανήματος σε νοσοκομείο της Αρμενίας και 25 εκατ. δρχ. για ακτινοσκοπικό εξοπλισμό σε νοσοκομείο της Κένυας.

Η όλη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Αναπτυξιακής βοήθειας της Επιτροπής Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΟΟΣΑ για το 2001 -DAC.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.