κοιλια ανατομια | πλακωδης καρκινος του πνευμονα και πυρετος

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν επειγόντως γιατρό για την ενίσχυση των προγραμμάτων τους στην ΠαλαιστίνηΜέσα από τις καθημερινές συγκρούσεις στα Αυτόνομα Παλαιστινιακά Εδάφη –που τις τελευταίες ώρες γνωρίζουν νέα σφοδρή κλιμάκωση και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές- οι εθελοντές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις αυξανόμενες ανάγκες του προγράμματος για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους τραυματίες αλλά και στα άτομα με ειδικές ανάγκες στη Λωρίδα της Γάζας.

Η αποτελεσματική παρέμβαση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και η άμεση ανακούφιση των πληθυσμών εξαρτάται άμεσα από τη δέσμευση και την ενεργή δράση λίγων ανθρώπων που παίρνουν την απόφαση να βρεθούν επί τόπου: των εθελοντών!

Για το λόγο αυτό, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απευθύνουν επείγουσα έκκληση για την ανεύρεση γιατρού με άμεση διαθεσιμότητα αναχώρησης για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα προγράμματα της οργάνωσης στη Λωρίδα της Γάζας.

Γιατί, όταν γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης χρειάζεται να είμαστε αποτελεσματικοί ώστε να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των θυμάτων. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες στην Παλαιστίνη με γιατρούς, φάρμακα κι ό,τι άλλο χρειάζεται ένας άνθρωπος για να επιβιώσει.

 Όσοι γιατροί ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 5 200 500 (Μαρία Φωκιανού,Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού)

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.