μαγνητικη στεφανιογραφια που γινεται | ελκη στον οισοφαγο γατας | λοιμωξη αναπνευστικου

Μέσα σε δυό μήνες η προσωρινή σύνταξη του ΙΚΑΣτο γενικότερο πλαίσιο ανασχεδιασμού και επιτάχυνσης της διαδικασίας απονομής των συντάξεων και λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές επιπτώσεις που συνεπάγεται η καθυστέρηση στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων, το ΙΚΑ σχεδίασε εκ νέου τη διαδικασία χορήγησης προσωρινών συντάξεων στους ασφαλισμένους του.

Η ανωτέρω διαδικασία αφορά στις περιπτώσεις στις οποίες το δικαίωμα αξιώνεται με χρόνο ασφάλισης μόνο στο ΙΚΑ και στις περιπτώσεις που το δικαίωμα αξιώνεται με χρόνο ασφάλισης ΙΚΑ και άλλου ή άλλων φορέων.

Από την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου μπορούν να επωφεληθούν όχι μόνο οι ασφαλισμένοι, οι οποίοι θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση για συνταξιοδότηση μετά την 1.10.2001, αλλά και όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, η οποία εκκρεμεί κατά την ανωτέρω ημερομηνία.

Η εγκύκλιος του ΙΚΑ αναφέρει ότι θα χορηγείται το κατώτατο όριο σύνταξης στους δικαιούχους μέσα σε δύο μήνες από την υποβολή της αίτησης στις περιπτώσεις σύνταξης γήρατος ή θανάτου, ενώ αν πρόκειται για σύνταξη αναπηρίας η προσωρινή σύνταξη θα χορηγείται αμέσως μετά την οριστικοποίηση της γνωμάτευσης της υγειονομικής επιτροπής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.