διάρροια καφές με λεμόνι | πρόληψη ψωριασικής αρθρίτιδας | Βιοχημικες εξετασεις αιματος | ηπατιτιδα β

Ομαδική δηλητηρίαση από γύροΚρούσματα τροφικής δηλητηρίασης από σάντουιτς με γύρο (χοιρινό κρέας) εκδηλώθηκαν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 12/9, τα περισσότερα από τα οποία αντιμετωπίστηκαν από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ιπποκράτειο.

Τα περιστατικά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου κ. Θρασύβουλος Βεντούρης ο οποίος, όταν ρωτήθηκε από το ΑΠΕ, για την αιτία των δηλητηριάσεων δήλωσε ότι, όπως άκουσε, οι παθόντες είχαν καταναλώσει το γνωστό σάντουιτς με γύρο, για να προσθέσει ότι δεν μπορεί φυσικά να βεβαιώσει ο ίδιος από πού είχαν αγοράσει τα σάντουιτς αυτά.

Από τους περίπου 20 που κατέφυγαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, μόνο οι 4 παρέμειναν για νοσηλεία όλη τη νύχτα και πήραν εξιτήριο το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα 10 περιστατικά εξυπηρετήθηκαν από το νοσοκομείο Λοιμωδών Παθήσεων που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ιπποκράτειο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.