τρανσαμινασες | εσωτερικα μαγουλα | διαταση τηςχολης | σκωληκοειδιτιδα συμπτωματα | δεκατα πυρετου | στιγμα

Ομαδική τροφική δηλητηρίαση από σιτάρι σε πανηγύριΤροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 100 άτομα στο Μακρυχώρι του νομού Λαρίσης, που συμμετείχαν στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία Παραποτάμου, καθώς μετά το πέρας της Λειτουργίας έφαγαν σιτάρι το οποίο ήταν πιθανώς χαλασμένο. Μετά από πέντε ώρες άρχιζαν να παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα όπως, διάρροια, πόνο στην κοιλιά και έντονη δυσφορία.

Το περιορισμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γόννων, στάθηκε αδύνατο να περιθάλψει τον μεγάλο αριθμό των ασθενών, όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, που προσήλθαν και έτσι, οι περισσότεροι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για νοσηλεία παρέμειναν 25 άτομα στην παθολογική κλινική και 10 παιδιά στην παιδιατρική, ενώ άλλοι 20 παρέμειναν στο Κέντρο Υγείας. Η κατάσταση ενός εκ των νοσηλευομένων κρίνεται σοβαρή, καθώς αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.