Ρευματπειδη αρθροτοδα ταχυλαρδια | http://www.care.gr/post/209/ektaktes-systoles | ραιβοκρανο σε ενηλικες

Αρχίζουν οι μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥΤις προτεραιότητες της μεταρρύθμισης στο χώρο της Υγείας συζήτησε με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Υγείας κ. Αλ. Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θέτει πλέον σε λειτουργία το σύστημα εποπτείας των ΠΕΣΥ (Περιφερειακά Συμβούλια Υγείας), από τις 18 Σεπτεμβρίου στις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης, των Πατρών της Κρήτης και της Ηπείρου, ενώ μέχρι τις 15 Οκτωβρίου εκτιμάται όπως εξήγησε ότι θα έχουν αρχίσει να λειτουργούν σχεδόν σε όλη τη χώρα τα περιφερειακά συμβούλια υγείας.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα θα έχουν τοποθετηθεί και οι περισσότεροι μάναντζερς στα δημόσια νοσοκομεία. Οπως εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος στον πρωθυπουργό βασική προτεραιότητα της μεταρρύθμισης και επείγουσα ανάγκη για τους πολίτες είναι η δημιουργία των κέντρων υποδοχής στα νοσοκομεία, τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες των ασθενών όταν προσέρχονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι αυτοί να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα και να φθάνουν χωρίς πολλές διαδικασίες στον αρμόδιο γιατρό.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αντιδράσεις για τη μεταρρύθμιση στο ΕΣΥ αλλά υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει δυναμικά, καθώς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα γι'αυτήν η εξυπηρέτηση του πολίτη σε θέματα Υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.