οριακη προσωπικοτητα | καταπολεμηση της αρθριτιδας | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | ογκος στο στομαχι

Το άσθμα αιτία θανάτου του ΜπάρναρντΑπό οξεία επιπλοκή του χρόνιου βρογχικού άσθματος από το οποίο υπέφερε πέθανε ο διάσημος καρδιοχειρουργός Κρίστιαν Μπάρναρντ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε από την παθολογοανατόμο κ. Ελένη Αντωνίου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κρίστιαν Μπάρναρντ, δήλωσε ότι ο καρδιοχειρουργός είχε ταξιδέψει τις τελευταίες δέκα μέρες προτού έρθει στην Κύπρο, σε πέντε χώρες, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια του Ιδρύματος για περίθαλψη παιδιών ασθενών.

Ανέφερε επίσης ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Μπάρναρντ το πρωί του θανάτου του, και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είπε ακόμη ότι ο Μπάρναρντ ήταν φίλος της υγιεινής ζωής και ήταν βέβαιο ότι ο θάνατός του δεν είχε να κάνει με καρδιακό νόσημα, όπως είχε αρχικά μεταδοθεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.