συχνοουρια και τσουξιμο αντιμετωπιση | υπερπλασία του ενδομητρίου | μουρουνέλαιο θερμίδες | ακροαστικα

Χρήσιμες συμβουλές για το εργασιακό στρεςΚινέζος ψυχίατρος, που εργάζεται στο Χονγκ Κόνγκ, συμβουλεύει τους πελάτες του που παραπονούνται για πάρα πολύ στρες, εξ’ αιτίας της δουλειάς τους, το εξής: "Να λες στον εαυτό σου, ότι μπορείς να εκπληρώσεις σε ποσοστό 70% αυτό που ο εργοδότης ζητά, απλούστατα επειδή είναι ανέφικτο να εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες του ".

Ο ψυχίατρος Λίο Τσιού Πακουάνγκ υποστηρίζει επίσης ότι πάντοτε τα διευθυντικά στελέχη θα ζητούν συνεχώς περισσότερα από τους υφισταμένους τους, προκαλώντας όμως σ’ αυτούς υπερβολικό στρες καθώς η σημερινή οικονομική κατάσταση τους καθιστά ήδη αγχωμένους μήπως και χάσουν την εργασία τους

Η οικονομία του Χονγκ Κόνγκ εισέρχεται σε φάση ύφεσης για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το δεύτερο φετινό τρίμηνο.

Το τρίμηνο αυτό οι άνεργοι ανήλθαν στο 4,7% του ενεργού πληθυσμού της περιοχής του Χονγκ Κονγκ, η οποία έχει "ενσωματωθεί" στην κινεζική επικράτεια, όμως υπάρχει δυσοίωνη πρόβλεψη ότι το Δεκέμβριο φέτος το ποσοστό των άνεργών θα είναι 5%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.