ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ | τρανσαμινασες | lpa λιποπρωτεινη

Συμβουλές της ΕΛΠΑ για λιγότερα ατυχήματαΤώρα την άνοιξη, που αυξάνονται οι μετακινήσεις μας και οι εκδρομές με το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, η ΕΛΠΑ υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς ορισμένες απλές συμβουλές, στη γενικότερη προσπάθεια για λιγότερα ατυχήματα στο δρόμο.

-Πριν από κάθε μετακίνηση, να γίνεται απαραίτητα προληπτικός έλεγχος ασφαλείας του αυτοκινήτου- και της μοτοσικλέτας αντίστοιχα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αξιόπιστα και ασφαλή για τη διαδρομή σας.

-Στη διάρκεια κάθε διαδρομής να χρησιμοποιούνται οι ζώνες ασφαλείας
από τον οδηγό και όλους τους επιβαίνοντες, ενώ η οδήγηση πρέπει να γίνεται αμυντικά, αποφεύγοντας την υπερβολική ταχύτητα, τα «τυφλά› προσπεράσματα, τις παντός είδους παραβάσεις, ενώ τέλος πρέπει να αποφεύγεται η οδήγηση ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ.

-Να υπακούμε στις υποδείξεις των τροχονόμων, που βρίσκονται στο δρόμο για τη δική μας διευκόλυνση και η διαδρομή μας να γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Η ΕΛΠΑ υπενθυμίζει σε όλους τους εκδρομείς και ενδιαφερόμενους ότι το Τουριστικό της τμήμα, παρέχει δωρεάν μια σειρά από πολύτιμες, επίκαιρες και έγκυρες πληροφορίες που αφορούν σε όλο το φάσμα του τουρισμού και των ταξιδιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, από το τηλέφωνο 174.

Το τουριστικό τμήμα της ΕΛΠΑ ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για οτιδήποτε συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε πρόθυμα, γρήγορα και έγκαιρα να απαντά σε χιλιάδες ερωτήσεις και πληροφορίες τουριστικού περιεχομένου, όπως:

-Δρομολόγια πλοίων, τρένων και αεροπλάνων, ξενοδοχεία, κατάσταση οδικού δικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο, χιλιομετρικές αποστάσεις, τελωνειακές διατυπώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και αξιοθέατα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τέλος η ΕΛΠΑ υπενθυμίζει ότι σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, η Οδική Βοήθεια –ΟΒΕΛΠΑ, απαντά στο:

-104 από σταθερό τηλέφωνο, από κινητό Cosmote ή από κινητό Telestet και
-11311 από κινητό Panafon .

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.