δερματοπαθειες σκυλου | θυμαρι τα το βραζουμε | ανατομια οργανων | αισθημα παλμων ςτο στομαχι

Βοήθεια από τον στρατό για τον αφθώδη πυρετό στη ΒρετανίαΗ βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ζήτησε εκ νέου τη βοήθεια του στρατού προκειμένου να αντιμετωπίσει την αιφνίδια εμφάνιση κρουσμάτων αφθώδους πυρετού στη Βόρεια Αγγλία. Πριν απο πέντε μήνες στρατιώτες είχαν βοηθήσει στη μαζική σφαγή ζώων.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων αναφέρεται ότι ο στρατός θα βοηθήσει συντονίζοντας το έργο της σφαγής των ζώων, τόσο αυτών που έχουν προσβληθεί όσο και αυτών για τα οποία υπάρχει κίνδυνος να προσβληθούν απο την ασθένεια.

Οπως ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερ κυβερνητική εκπρόσωπος,ο στρατός θα παράσχει επιμελητειακή υποστήριξη για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Σε τρία αγροκτήματα στο Νορθάμπερλαντ,που γειτνιάζει με τη Σκωτία, επιβεβαιώθηκαν 16 κρούσματα αφθώδους πυρετού.Η ασθένεια ξέσπασε στην Βρετανία τον Φεβρουάριο και έφθασε στα όρια της επιδημίας, πριν σημειώσει ύφεση.Ομως η εμφάνιση νέων κρουσμάτων ανάγκασε τους επιστήμονες να προειδοποιήσουν ότι η ασθένεια μπορεί να συνεχίσει να πλήττει τη Βρετανία για αρκετούς μήνες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.