μετρηση αεριων αιματος | κρυολόγημα Και οισοφάγο σ | dimetapp greece | ti eine iosinofilia | cmv igm

Εξι ασθενείς πέθαναν κατά τη διαδικασία αιμοκάθαρσης στην ΙσπανίαΕπείγουσα έρευνα διενεργείται στην Ισπανία μετά από τον ξαφνικό θάνατο μέσα στον Αυγουστο έξι ασθενών που νοσηλεύονταν σε Κέντρο Υγείας στην πόλη Βαλένθια, τη στιγμή που υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση, ανακοινώθηκε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Και οι έξι ασθενείς πέθαναν όταν τους έβαλαν στο μηχάνημα της αιμοδιάλυσης, το οποίο αφαιρεί το αίμα από το σώμα του πάσχοντος, το φιλτράρει για την αφαίρεση τοξικών ουσιών και το εισάγει καθαρό πλέον στον ασθενή.

"Εχουμε έξη επιβεβαιωμένες περιπτώσεις θανάτου ασθενών την ώρα της αιμοκάθαρσης στη διάρκεια του μηνός Αυγούστου", δήλωσε στο Ρόιτερ εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας της Βαλένθια.
Οι αρχές διέταξαν την διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος και διενεργούν έλεγχο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.