τι αιματοκριτη εχουν οσοι εχουν στιγμα | αντιτετανικος ορος διαρκεια | χειρουργος στρατούλιας στο Ιατρικο

Η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ και η Βρετανική εμπειρίαΣεμινάριο με θέμα "Η μεταρρύθμιση του ΕΣΥ και η Βρετανική εμπειρία", διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο οποίο θα μιλήσουν, ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας, κ. Α. Παπαδόπουλος, η υφυπουργός κ. Χ. Σπυράκη και ο επικεφαλής του τομέα σχεδιασμού του Βρετανικού Συστήματος Υγείας, κ. R. Mundon.

Στο σεμινάριο θα αναλυθεί σε βάθος ο σχεδιασμός και η λειτουργία του Βρετανικού Συστήματος Υγείας, που θεωρείται ως ένα από τα πιο καλά σχεδιασμένα και οργανωμένα συστήματα στον κόσμο. Βρετανοί αξιωματούχοι θα αναφερθούν στην μέχρι σήμερα εμπειρία τους, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε κλινικό επίπεδο.

Από ελληνικής πλευράς θα μιλήσουν οι καθηγητές, κ.κ. Λ. Λιαρόπουλος και Α. Σισσούρας, ο πρόεδρος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου καθηγητής κ. Γ. Τόλης, ο διευθυντής της Πολυκλινικής κ. Ε. Βογιατζάκης, κ.α.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.