ραντεβου με παντρεμενες | σηψαιμια εντερου συμπτωματα | ρηξη μηνισκου ασκησεις | κολποκοιλιακος αποκλεισμος

Η πρώτη απόπειρα ανθρώπινης κλωνοποίησηςΕνας Ιταλός εμβρυολόγος σχεδιάζει να 'βοηθήσει' 200 ζευγάρια, να αποκτήσουν παιδί με κλωνοποιημένο έμβρυο, στην πρώτη απόπειρα παραγωγής ανθρώπινου κλώνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sunday Times, την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Ο καθηγητής Σεβερίνο Αντινόρι, θα ανακοινώσει την Πέμπτη, στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών στην Ουάσινγκτον, ότι πρόκειται να αρχίσει το πρόγραμμα κλωνοποίησης τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο καθηγητής Αντινόρι είναι γνωστός από την περίπτωση τεκνοποίησης μίας 62χρονης γυναίκας στη Ρώμη, το 1994.

Η ανακοίνωση αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις για τη χρήση της αμφιλεγόμενης αυτής μεθόδου για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας καθώς και ηθικά αλλά και επιστημονικά διλλήματα.

Η μέθοδος που πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο Αντινόρι είναι παρόμοια με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του πρώτου κλωνοποιημένου ζώου, τη γνωστή σε όλους Ντόλι.

Οι αντιδράσεις που πρόκειται να προκαλέσει το εγχείρημα του Αντινόρι και της 20μελούς επιστημονικής του ομάδος, δεν τους επιτρέπει να ανακοινώσουν τη χώρα στην οποία επιχειρήσουν την κλωνοποίηση δηλώνοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και σε πλοίο, σε διεθνή χωρικά ύδατα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.