ιπατιτιδα α | φλεγμονη εντερου συμπτωματα | μαύρα καρότα | αορτη | λοιμωξη αναπνευστικου | χαπια χημειοθεραπειας

Τα προβλήματα της τηλεϊατρικής στη ΓαύδοΣτο σύστημα τηλεϊατρικής στη Γαύδο και στα προβλήματα που δημιουργούνται, από τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το νησί αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο Care, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κανδάνου, στο οποίο υπάγεται το αγροτικό ιατρείο της Γαύδου, κ. Π. Νικητάκης.

Οπως επεσήμανε ο κ. Νικητάκης, το πρόβλημα που πιθανόν θα δημιουργηθεί στη λειτουργία του συστήματος, θα οφείλεται στη βενζινοκίνητη γεννήτρια, λόγω προβλήματος αποθήκευσης βενζίνης στο νησί. Για αυτό ακριβώς το λόγο, ο ΟΤΕ, ο οποίος προμήθευσε τη συγκεκριμένη γεννήτρια, θα την αντικαταστήσει με μία πετρελαιοκίνητη.

Το ιατρείο της Γαύδου, με την εγκατάσταση του νέου συστήματος τηλεϊατρικής θα έχει τη δυνατότητα να έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεδιάσκεψης και να βρίσκεται σε επικοινωνία με το κέντρο Υγείας Κανδάνου, αλλά και τα υπόλοιπα κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία της Κρήτης, στα οποία το Ιδρυμα Τεχνολογίας Ερευνας (ΙΤΕ) έχει εγκαταστήσει το σύστημα τηλεϊατρικής HYGEIAnet.

Τέλος, ο κ. Νικητάκης στάθηκε στα προβλήματα χώρου που δημιουργούνται από την εγκατάσταση των μηχανημάτων του συστήματος, στο αγροτικό ιατρείο και τόνισε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ακριτικό νησί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.