αυχενικο και οραση | αιμοθωρακας | χρονια ωτιτιδσ | πνευμοθωρακας | ξενο σωμα σε ελικα τελικου ειλειου

Η Τηλεϊατρική στο νοτιότερο σημείο της ΕλλάδαςΤο σύστημα Τηλεϊατρικής ΟΤΕ/ΟΤΕplus στη Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας, θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας, κ. Κωστής Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ομίλου του ΟΤΕ, κ. Νίκο Μανασή.

Η τεχνολογία της τηλεϊατρικής επιτρέπει σήμερα την παροχή ιατρικής περίθαλψης πρακτικά οπουδήποτε σε οποιαδήποτε στιγμή. Οι γιατροί και οι οργανισμοί υγείας είναι σήμερα σε θέση να εγγυηθούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς να επιβάλλεται η μετακίνηση του ασθενή σε μεγάλες αποστάσεις.

Το Αγροτικό Ιατρείο της Γαύδου, με τη νέα αυτή τεχνολογία, συνδέεται με τρία μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, το Νοσοκομείο Χανίων, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης και το Νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία της Αθήνας.

Η μονάδα, για την οποία συνεργάστηκαν ο ΟΤΕ και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, θα παρέχει τη δυματότητα να αντιμετωπίζονται άμεσα τα έκτακτα περιστατικά και λειτουργεί στο Αγροτικό Ιατρείο του νησιού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.