αντρικος εγωισμος | ευερέθιστο έντερο και αδυνατισμα | εμβολιο ανεμοβλογιας | μυκοπλασμα πνευμονιας θεραπεια

Οπερα για το νεανικό διαβήτηΜε στόχο την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων για την εξεύρεση θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη, το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Ιδρύματος Ερευνας Νεανικού Διαβήτη, διοργανώνει σειρά συναυλιών με το συγκρότημα Aegean Opera (Οπερα του Αιγαίου), στην Αθήνα την Πάτρα και σε νησιά του Αιγαίου.

Η συναυλία της Αθήνας διοργανώνεται υπό την αιγίδα του δημάρχου Αθηναίων κ. Δ. Αβραμόπουλου και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου.

Η Οπερα του Αιγαίου, η οποία εμφανίζεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, απαρτίζεται από 24 διεθνείς βιρτουόζους τραγουδιστές όπερας και οργανώνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο μουσικό παραγωγό Peter Tiboris.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.