ηπατιτιδα σκυλια | στεφανιαια νοσος | το τσιπουρο παχαινει | τραχειοβρογχίτιδα | stigma | διαλείπων ικτερος

Πρωτότυπες ανθρωπιστικές ιδέες για τους ασθενείς με AIDS από το ΜεξικόΤην απόλυση του επικεφαλής της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας Πολιτείας του Μεξικού σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να σκοτώσουν όσουν έχουν προσβληθεί από AIDS, απαίτησαν Μεξικανικές ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Ο κ. Ομάρ Ανκόνα, επικεφαλής της επιτροπής δικαιωμάτων του ανθρώπου της Πολιτείας του Γιουκατάν, είχε δηλώσει ότι "αν ένας άνθρωπος που πάσχει από AIDS ξεπεράσει τα όρια της καθιερωμένης ασφάλειας, πρέπει να τον σκοτώνουν" και ότι "…θα έπρεπε να τους βάλουν σε ένα νησί όπου δεν θα μπορούσαν να μολύνουν κανέναν".

Αν και ο κ. Ομαρ προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις επιμένουν να απομακρυνθεί από τα καθήκοντα του και επιπλέον να δώσουν οι αρχές σαφείς οδηγίες για την περιποίηση που δικαιούνται να έχουν οι πάσχοντες από AIDS. Οι οργανώσεις αυτές υποστηρίζουν ότι δύο ασθενείς πέθαναν πρόσφατα αφού ένα νοσοκομείο της πόλης Μερίντα, στην πολιτεία του Γιουκατάν, αρνήθηκε να τους νοσηλεύσει.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.