πως καθαριζουν οι εκκρισεις της πνευμονιας | εμπειριες απο δακτυλικη εξεταση | χρονια εντεριτιδα

Ανταλλαγή εμπειριών από ασθενείς μέσω InternetΕνα κανάλι επικοινωνίας, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ ασθενών που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, προκειμένου να βρίσκουν μια διέξοδο στα ψυχολογικά προβλήματα που προκαλεί η διάγνωση μιας σοβαρής νόσου, έρχεται να δημιουργήσει ένα καινούργιο site στο Internet, που ονομάζεται Dipex και είναι υπό την αιγίδα του Βρετανικού υπουργείου Υγείας.

Το Dipex θα περιλαμβάνει προσωπικές μαρτυρίες, video-clips, συνεντεύξεις και γραπτές απόψεις από ασθενείς που πάσχουν από 40 -50 διαφορετικά είδη ασθενειών.

Το site αυτό θα προσπαθεί να κρατάει ενημερωμένους τους ασθενείς για τυχόν νέες εξελίξεις πάνω σχετικά με την ασθένειά τους και θα τους ενθαρρύνει να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους και να τα μοιράζονται και με άλλους ανθρώπους, έτσι ώστε να αποφορτίζονται ψυχολογικά

Οι μαρτυρίες των ασθενών θα είναι προσεκτικά ελεγμένες για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους και θα αναφέρονται ακόμα και σε αποτυχημένες φαρμακευτικές αγωγές.

Προς το παρόν, το site περιέχει πληροφορίες για την υπέρταση και για τον καρκίνο του προστάτη, όμως οι υπεύθυνοι της σελίδας ελπίζουν ότι σύντομα θα υπάρχουν πηγές ενημέρωσης και για τον καρκίνο του εντέρου, του μαστού και των γεννητικών οργάνων, αλλά και για πλήθος άλλων ασθενειών.

Στο site θα αναφέρονται και οι επιπτώσεις που έχει η ασθένεια στον οργανισμό, τα συμπτώματα της, τρόποι θεραπείας, καθώς επίσης και την επίδρασή της στην ζωή των ασθενών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.