βαθυ καθαρισμο αντενδειξεις | τρια σταδια αναπτυξης παιδιων κατα φρουντ | apokollisi plakounta

Internet: Απαραίτητο εργαλείο για τους γιατρούςΠολύτιμο εργαλείο αποτελεί το Ιnternet για την πλειοψηφία των γιατρών, αφού στις Ηνωμένες Πολιτείες τα 3/4 αυτών σερφάρουν καθημερινά στο διαδίκτυο, αναζητώντας πληροφορίες και έρευνες που αφορούν το αντικείμενο της εργασίας τους. Μάλιστα το 1/3 των γιατρών έχει και προσωπικό site, στο οποίο μπορεί κανείς να δει το βιογραφικό τους και την επιστημονική τους δράση, ενώ παράλληλα του δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η Αμερικανική Ιατρική Ενωση (ΑΜΑ) πραγματοποίησε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 977 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα 2/3 αυτών κάνουν συστηματική χρήση του Internet, ενώ το 78% ανέφερε πως το έχει χρησιμοποιήσει για θέματα ενημέρωσης πάνω σε ιατρικά θέματα.

Παρ' όλα αυτά η νέα γενιά των γιατρών φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με τους υπολογιστές, συγκριτικά με τους μεγαλύτερους σε ηλικία γιατρούς, οι οποίοι προτιμούν παραδοσιακούς τρόπους (βιβλία, σεμινάρια) για την συνεχή ενημέρωση τους.

Το 2000, το ποσοστό των γιατρών που ασχολούντο με το Internet άγγιζε το 43%, ενώ το 2001 το 65%. Με το πέρασμα του χρόνου η χρήση των υπολογιστών γίνεται όλο και πιο απαραίτητη, όχι μόνο για τους γιατρούς αλλά και για άλλους επαγγελματίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.