γιατι ειναι κρυα τα χερια τησ | φαρμακα για απωλεια βαρους | πονο στον ορθο μετα το φαγητο

www.άπιστη.comΑπό το σαρκαστικό χιούμορ του Δημήτρη Σταρόβα μέχρι την "υποστήριξη" των εξωσυζυγικών σχέσεων από μια online υπηρεσία, η απόσταση φαίνεται μεγάλη.

Κι όμως, δεν είναι. Ο διαδικτυακός τόπος Ashley Madison, που ξεκίνησε στις αρχές του 2013, είναι διαθέσιμος πλέον και στα Ελληνικά, κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, καθώς απευθύνεται σε δεσμευμένους κυρίως άνδρες και γυναίκες με σκοπό να κλείσουν κάποιο "καυτό ραντεβού". Διαθέτει περίπου 20 εκατομμύρια ανώνυμους χρήστες. Πάνω από 50.000 είναι Έλληνες με σχέση ανδρών προς γυναίκες 2:1 οι περισσότεροι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής τους.

Δείτε πώς αυτοπροσδιορίζεται:

Η Ashley Madison είναι το πιο διάσημο όνομα στην απιστία και τα εξωσυζυγικά ραντεβού. Όπως το είδατε σε BBC, Reuters, The Times, CNN, Le Figaro, Elle. Η Ashley Madison είναι η πλέον αναγνωρίσιμη και αξιόπιστη εταιρεία εξωσυζυγικών σχέσεων. Οι υπηρεσίες μας των εξωσυζυγικών ραντεβού, δουλεύουν. Είμαστε το πιο επιτυχημένο website για να βρείτε άπιστους συντρόφους. Κάνε μια Σχέση σήμερα στην Ashley Madison. Χιλιάδες άπιστες και άπιστοι σύζυγοι εγγράφονται στην υπηρεσία μας καθημερινά αναζητώντας μια σχέση. Είμαστε το ποιο διάσημο site για εχέμυθους συντρόφους μεταξύ παντρεμένων. Τα ραντεβού μεταξύ παντρεμένων ποτέ δεν ήταν ευκολότερα. Με το πακέτο εγγυημένης σχέσης σου εγγυούμαστε πως θα βρεις τον τέλειο σύντροφο.

Όλα τα μέλη πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.

Όπως στις περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες, η εγγραφή είναι δωρεάν. Δωρεάν επίσης είναι οι βασικές υπηρεσίες επικοινωνίας των μελών. Περισσότερο προχωρημένα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας έχουν κάποιο χρηματικό κόστος.

Η υπηρεσία έχει παγκόσμια διάδοση. Είναι σαφές οτι σε πολλές κοινωνίες ενδέχεται να εγείρονται ζητήματα ηθικής. Ωστόσο, ένα πιό απλό ερώτημα ζητάει απάντηση: ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται υπηρεσίες υποστήριξης ακόμα και για να είναι "άπιστος";

Δείτε το video

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.