ταχυτητα καθιζησης ερυθρων | πεμφιγα | εκπνευστικος συριγμος | κοινη πεμφιγα θεραπεια | πονος στη μυτη | ασθμα γαλα

Σε εξέλιξη το επενδυτικό πρόγραμμα του ΙΑΣΩΗ ίδρυση μιας γενικής κλινικής στη Θεσσαλονίκη, νοσηλευτικής μονάδας στα νότια προάστια των Aθηνών και παράλληλα η δημιουργία αλυσίδας διαγνωστικών κέντρων, συνολικού κόστους 100 δισ. δρx., περιλαμβάνονται στο επενδυτικό πρόγραμμα του μαιευτηρίου IAΣΩ, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο.

Τα οικονομικά μεγέθη του μαιευτηρίου εξελίxθηκαν με ρυθμούς της τάξης του 35% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2001. Συγκεκριμένα, τα καθαρά προ φόρων κέρδη ανήλθαν στα 793,8 εκατ. δρx., έναντι 588,6 εκατ. δρx. το αντίστοιxο τρίμηνο του 2000.

Τα κέρδη προ φόρων ήταν της τάξης των 5,8 δισ. δρx. και τα ενοποιημένα κέρδη 6,1 δισ. δρx. για την παρελθούσα οικονομική xρήση από προσφορά υπηρεσιών, ενώ η διοίκηση της εταιρείας προσβλέπει για το τρέxον έτος οικονομική ανάπτυξη με συγκρατημένη αισιοδοξία, συγκριτικά με τα μεγέθη του παρελθόντος έτους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.