διαιτα διαβητη 1400 | Τι ειναι το εσθυμα μονιμης εκαινωσης στο εντερω | μηνισκος

Σε εξέλιξη χάπι που καταπολεμά την φαλάκραΣε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των επιστημόνων για την παραγωγή ενός χαπιού, το οποίο θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της φαλάκρας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και δίνουν ελπίδες για την καταπολέμηση του συγκεκριμένου προβλήματος, που απασχολεί ένα σημαντικό ποσοστό του αντρικού πληθυσμού.

Παρ'όλο που τα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκονται σε προκαταρκτικά στάδιο και οι επιστήμονες της φαρμακευτικής εταιρείας GlaxoSmithKline δεν προσδοκούν να τεκμηριώσουν τα ευρήματα τους νωρίτερα από τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο οι δοκιμές που έγιναν σε εκατοντάδες ανθρώπους ήταν επιτυχής αφού παρατηρήθηκε πύκνωση του τριχωτού της κεφαλής ακόμα και σε σημεία που δεν υπήρχαν καθόλου μαλλιά.

Το φάρμακο, που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της φαλάκρας, διαφοροποιεί τον τρόπο με τον οποίο ο οργανισμός μεταβολίζει την τεστοστερόνη με αποτέλεσμα την παραγωγή ουσιών, που προάγουν την τριχοφυΐα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι το φάρμακο δεν θα είναι σε θέση να χορηγηθεί επίσημα, αν δεν εξεταστούν λεπτομερώς όλες οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιάσει. Επιπλέον πρέπει να διαπιστωθεί αν οι θετικές επιδράσεις του είναι μόνιμες ή προσωρινές.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.