εμετοσ μαυρο χρωμα | κακωση στο γονατο | πνευμοθωρακας συμπτωματα | φλεγμονώδη νόσο του εντέρου

Τα προβλήματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες που ζουν στα νησιάΜε σύνθημα ‘διεκδικούμε τη ζωή’ πραγματοποιήθηκε στη Θύναινα Φούρνων ημερίδα με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες, η οποία διοργανώθηκε από το τοπικό παράρτημα στη Σάμο, της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Σάμου, αστυνόμος κ. Β. Γατσάς, αναφέρθηκε στην κοινωνική στήριξη των γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες, ενώ στην ημερίδα πήραν μέρος κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, γιατροί, αλλά και γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ο έπαρχος της νήσου Ικαρίας κ. Στ. Παμφίλης αναφέρθηκε στη συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Θύμαινας και επεσήμανε την ανάγκη συμπαράστασης που έχουν από το κράτος και από την εκκλησία τα άτομα με ειδικές ανάγκες που ζουν στη Θύναινα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.