πνληποδας | ηπατιτιδα-ιkτεpος | φλεγμονες εντερου | χοληστερινη αντιμετωπιση | καρκινος οισοφαγου κρουσματα

Ιδρύονται Κέντρα Υγείας αστικού τύπουΤην ίδρυση 12 Κέντρων Υγείας αστικού τύπου σε όλη τη χώρα ως το 2006, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος και υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδεται στη πρωτοβάθμια περίθαλψη με τη μεταρρύθμιση που επιχειρείται στο χώρο της Υγείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος Υγείας-Πρόνοιας 200-2006, ανέφερε ότι οι μονάδες πρόνοιας θα μεταφερθούν στα Περιφερειακά Συστήματα Υγείας και την ευθύνη θα τους έχουν οι αναπληρωτές διευθυντές των ΠΕΣΥ.

Τέλος ο κ. υπουργός ανήγγειλε την αναβάθμιση του 15% των γενικών κλινών στα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τη δημιουργία νέων ειδικών κλινών καθώς επίσης και την αναβάθμιση του 10% των υπαρχόντων εργαστηρίων και χειρουργείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.