νόσος crohn | βοταλιος πορος | γαστροκνημιος εκφυση καταφυση | αντισωματα anti-dna-ds | κενωσεις που επιπλεουν

Φεύγουν οι βιομηχανίες από τα αστικά κέντραΑπομακρύνονται υποχρεωτικά όλες οι βιομηχανικές μονάδες υψηλής όχλησης από τον οικιστικό ιστό εντός 5 ετών, ενώ γίνεται υποχρεωτική η χρήση φυσικού αερίου όπου υπάρχει το ανάλογο δίκτυο. Αυτά μεταξύ άλλων προβλέπει ο νέος νόμος για το περιβάλλον και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων που δόθηκε στην δημοσιότητα από τους υπουργούς Ανάπτυξης και ΠΕΧΩΔΕ κ.κ. Ν. Χριστοδουλάκη και Κ. Λαλιώτη.

Ο κ. Λαλιώτης τόνισε ότι στο νομοσχέδιο ενσωματώνονται όλα τα μέτρα για το συγκερασμό της οικονομικής ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος και πρόσθεσε ότι στόχος είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση με οικολογικό προσανατολισμό.

Ανέφερε ακόμη ότι είναι έτοιμες ή προετοιμάζονται βιοτεχνικές περιοχές και βιομηχανικά πάρκα συνολικής έκτασης 40.000 στρεμμάτων στην Αττική (Λιόσια, Σχιστό, Λαύριο, Μεταμόρφωση, Ασπρόπυργο) που θα υποδεχθούν όσες επιχειρήσεις υποχρεωθούν να μετεγκατασταθούν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.