αντιτετανικος ορος | νοσος του κρον συμπτωματα | επιπλοκεσ νοσου crohn | τσουξιμο στο δερμα

Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΙΚΑΓια τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί η απεργία των γιατρών του ΙΚΑ, όπως αποφασίστηκε μετά τη γενική τους συνέλευση, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας κ. Παπαδόπουλου και του υπουργού Εργασίας κ. Γιαννίτση.

Οι δύο υπουργοί κάλεσαν τους γιατρούς του ΙΚΑ να σταματήσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, ενώ δεσμεύτηκαν να καθορίσουν τις εργασιακές τους σχέσεις με διάλογο, πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Οι κινητοποιήσεις τωνν γιατρών του ΙΚΑ έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους ασφαλισμένους, οι οποίοι, εκτός από το γεγονός ότι δεν τους παρέχεται πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν, για όλο αυτό το διάστημα, φάρμακα με δικά τους έξοδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.