πνευμοθωρακας αιτιες | υπερεμεση κύησης θεραπεια | υψηλη αιμοσφαιρινη στην εγκυμοσυνη

Βράβευση Θεοδωράκη από τον ΟΗΕ για τον αγώνα του για τους πρόσφυγεςΤο Μίκη Θεοδωράκη βράβευσε η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες για τη συνεισφορά του στον αγώνα του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού. Ο Ελληνας συνθέτης παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "η λέξη πρόσφυγας είναι συνυφασμένη με τη ίδια μου την ύπαρξη, τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου και τις βασικές ιδεολογικοπολιτικές επιλογές της ζωής μου".

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης- συναυλίας στο Αρχαίο Στάδιο των Δελφών για την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Γιώργος Νταλάρας, η ρωσική ορχήστρα Οσίποφ και η Αμερικανίδα σοπράνο Τζόσλιν Σμιθ. Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο υπουργός πολιτισμού κ. Ε. Βενιζέλος ο οποίος δήλωσε ότι εμείς οι Ελληνες που ζούμε σε μία χώρα προσφύγων,πρέπει να έχουμε ενεργό μνήμη και άρα ενεργό και ειλικρινή ευαισθησία απέναντι στο πρόβλημα των προσφύγων. Γιατί εμείς, μία χώρα ευρωπαϊκή, μία χώρα ασφαλής, μία χώρα σταθερή ζούμε από κοντά αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία δέκα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή μας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.