τσίπουρο θερμίδες | φλεγμονη εντερου | ξηρο φατνιο kai kapnisma | αυστραλιανό αντιγόνο | βιταμινη d και ουλιτιδα

Η ευεργετική επίδραση του τσαγιού στην υγείαΗ κατανάλωση τσαγιού συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέων επιστημονικών ερευνών που παρουσιάστηκαν στις 27 Απριλίου 2001 στο Διεθνές Συνέδριο του European Cooperation in the Field of Sciences and Technology, με θέμα 'Βιοενεργά Συστατικά σε Τρόφιμα Φυτικής Προέλευσης'.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας απέστειλε, το κέντρο πληροφοριών Lipton, έξι νέες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν σε γνωστά επιστημονικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής, έρχονται να πλαισιώσουν τις πολλές πειραματικές μελέτες που έχουν γίνει και έχουν δείξει τις ευεργετικές επιδράσεις του μαύρου και πράσινου τσαγιού και τα επιδημιολογικά στοιχεία, που δείχνουν την ωφέλεια της κατανάλωσης τσαγιού για την καλή καρδιαγγειακή υγεία.

Οπως είναι γνωστό, τόσο το μαύρο όσο και το πράσινο τσάι είναι πλούσιες πηγές φλαβονοειδών, που είναι δραστικά αντιοξειδωτικά με ευεργετική επίδραση στα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.