σιριγιο στο δοντι | Ηπατικο κωμα | γεωγραφικη γλωσσα | ρηξη πλακουντα συμπτωματα | ενδεικτικα φαρμακα για ελκος

Μήνυση κατά του Θεαγένειου υπέβαλε ο Σύλλογος ΚαρκινοπαθώνΜηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης, κατέθεσε σήμερα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης για τα επικίνδυνα, όπως τα χαρακτηρίζουν, και πεπαλαιωμένα μηχανήματα του Θεαγενείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στα οποία υποβάλλονται οι καρκινοπαθείς σε θεραπεία.

Τα μέλη του συλλόγου αναφέρουν στη μήνυση, ότι το μοναδικό μηχάνημα που υπάρχει για ασθενείς με μορφές καρκίνου όπως αυτές του ρινοφάρυγγα και του εγκεφάλου, είναι τουλάχιστον 25 ετών και υπάρχει ο κίνδυνος να μην ακτινοβολούνται σωστά οι ασθενείς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να 'βομβαρδίζονται' με ακτίνες και υγιείς ιστοί των ασθενών και προοδευτικά να καταστρέφονται.

Καταγγέλλεται επίσης ότι δεν έχουν ακόμη αξιοποιηθεί οι δύο γραμμικοί επιταχυντές που απαιτούνται για τη θεραπεία καρκίνου του ουροποιητικού συστήματος και των αιματολογικών νοσημάτων, που έχουν αγοραστεί εδώ και 4 χρόνια από το Θεαγένειο.

'Τα μηχανήματα αυτά', σημειώνει ο σύλλογος καρκινοπαθών, 'παραμένουν αποθηκευμένα εξαιτίας απουσίας των αντίστοιχων χώρων στο Θεαγένειο'.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης και όλα τα μέλη του, που ξεπερνούν τα 1500 , ζητούν, όπως τονίζουν στη μήνυσή τους, την απαιτούμενη ποιότητα και πιστότητα των μέσων θεραπείας τους, ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες ταλαιπωρίες που μπορεί να οδηγήσουν και στο θάνατο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.