σπειρομετρηση ογκος πνευμονα | ουρία και ουρικό οξύ | αφαιρεση πολυποδα παχεος εντερου

Συνεργασία Coca-Cola με UNAIDS στη μάχη κατά του AIDS στην ΑφρικήΗ καταπολέμηση της μάστιγας του AIDS και η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού στην Αφρική, θα αποτελέσουν στόχο της γνωστής εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών Coca-Cola, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών για το AIDS, UNAIDS, σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 70% από τα 35 εκατομμύρια του πληθυσμού, που έχει μολυνθεί από τον ιό του HIV, ζει σε περιοχές της Αφρικής κάτω από τη Σαχάρα. Και ενώ οι προσπάθειες για τη χαμηλή σε κόστος θεραπεία των ασθενών συνεχίζονται, η πρόληψη παραμένει το κλειδί για την μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Στη Ζάμπια, η Coca-Cola προέβει σε αποθήκευση και μεταφορά των φαρμάκων προκειμένου να βοηθήσει τις τοπικές αρχές της χώρας, Family Health Trust, στην ενημέρωση των νέων για τους κινδύνους του HIV/AIDS.

Αλλά και στη Νιγηρία, η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει σημαντικό εργατικό δυναμικό για να διαδώσει το κυβερνητικό πρόγραμμα (National HIV Sero-Prevalence Sentinel Surveillance Survey), το οποίο θα ακολουθεί τα ίχνη των αλλαγών στη διάδοση του ιού ανάμεσα στις μέλλουσες μητέρες.

Η Coca-Cola έχει δεσμευτεί να βοηθήσει το UNAIDS να αναπτύξει σε όλες τις χώρες της Αφρικής, ενημερωτικές καμπάνιες που θα εστιαστούν στην κακή πληροφόρηση που αφορά την μετάδοση του HIV.

Οι καμπάνιες θα καλλιεργήσουν τις αξίες που αφορούν τη φροντίδα, την ανοιχτή επικοινωνία και την υποστήριξη των ασθενών με AIDS, μέσα στην κοινωνία. Τέλος, η εταιρεία θα δημιουργήσει εκπαιδευτικά κέντρα που θα κάνουν μηνιαίες καμπάνιες πρόληψης και ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.