στιγμα | αφερεση σπλινας | τι ειναι το στιγμα | φαρμακο για το ευερεθιστο εντερο | καταγμα πλευρων συμπτωματα

Διάλογο για να αρθεί το αδιέξοδο στο χώρο της Υγείας ζητά η ΝΔΤην αναγνώριση της προσφοράς των γιατρών του ΙΚΑ, την εξασφάλιση του επαγγελματικού τους μέλλοντος και την άμεση έναρξη διαλόγου με τους εκπροσώπους τους, ζητά από την κυβέρνηση, η ΝΔ με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά από σύσκεψη στελεχών του κόμματος με θέμα τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας.

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των πανεπιστημιακών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι σε μια εποχή έντονου ανταγωνισμού αλλά και τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της παροχής υπηρεσιών Υγείας, η διακύβευση του περιεχομένου της ιατρικής εκπαίδευσης εξ’ αιτίας της αντιφατικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι ολέθρια.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τέλος τον Πρωθυπουργό να παρέμβει καθώς οι συναρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Παιδείας δεν μπορούν να βρουν κάποιο σημείο επαφής με τους πανεπιστημιακούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.