ιογενης λοιμωξη | αντιτετανικος ορος | bcg τι ειναι | παθησεις του υπερεγω | λουκουμαδες με μελι θερμιδες

Εισαγγελική παρέμβαση για ακατάλληλα ψάρια, στη ΘεσσαλονίκηΟ φόβος να διατεθούν και στην αγορά της Θεσσαλονίκης τα ακατάλληλα προς βρώση (λόγω ύπαρξης υδράργυρου) ψάρια, που κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελου Ζαχαρή.

Ο κ.Ζαχαρής ζητά από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης κ. Σωκράτη Τανάγια να διερευνηθεί αν έχουν διατεθεί στην κατανάλωση στην περιοχή αρμοδιότητας της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, ποσότητες επικίνδυνων ή ακατάλληλων ψαριών με τρόπο που να συνιστά αξιόποινη πράξη.

Η εντολή δόθηκε, μετά από το σχετικό θόρυβο που προκλήθηκε από την πιθανή εισαγωγή ψαριών ύποπτων για αυξημένη συγκέντρωση υδραργύρου που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, από χώρες της Νότιας Αφρικής, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.