ολιστικη διατροφη | σαλιο πολυ | αγιουρβεδική διατροφή | λεμφωμα εντερου | τιμες για στιγμα μεσογειακης αναιμιας

Επικίνδυνες οι κεραίες στις ταράτσεςΕρευνα με θέμα την κατάσταση, που επικρατεί στις ταράτσες των κτιρίων της Αθήνας, τόσο από την άποψη της αισθητικής όσο και της επικινδυνότητας, πραγματοποίησαν οι φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του κατ΄ επιλογήν μαθήματος.

Η έρευνα αυτή έρχεται να δημοσιοποιήσει έναν κίνδυνο, που ως τώρα ήταν αθέατος, και αφορά τις εγκαταλελειμμένες κεραίες στις ταράτσες, που είναι έτοιμες να πέσουν και να τραυματίσουν κάποιον περαστικό ή όποιον θα βρεθεί στην ταράτσα.

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: σε 870 κεραίες, οι 400 κρίθηκαν επικίνδυνες για τραυματισμό και οι 85 είχαν ήδη πέσει.

Εξίσου σοβαρή είναι και η αισθητική υποβάθμιση του αστικού τοπίου από το μεγάλο πλήθος των κεραιών, που κρύβει τη θέα και ασχημαίνει την όψη της πόλης, καθώς οι παρατημένες κεραίες στις ταράτσες των κτιρίων δίνουν την εικόνα ενός σκουπιδότοπου.

Οι φοιτητές θεωρούν απαραίτητο όχι μόνο να καταδείξουν το μέγεθος του προβλήματος και τους κινδύνους, που κρύβει, αλλά και να προτείνουν λύσεις, ενώ ελπίζουν πως η έκθεση αυτή θα αποτελέσει αφορμή για συζήτηση και κυρίως για δραστηριοποίηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.