γατα διαρροια | cmv εξεταση | χοριοαμνιονίτιδα | αιθουσαιο συνδρομο σκυλου

Διεθνή επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τις κεραίες ζητά η ΚύπροςΗ κυπριακή κυβέρνηση διεβίβασε πρόταση στη Βρετανία για τη συγκρότηση ανεξάρτητης διεθνούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων για να δώσει τελική και υπεύθυνη γνωμοδότηση γύρω από τα περιβαλλοντικά προβλήματα που θα προκληθούν από την κατασκευή των κεραιών στο Ακρωτήρι.

Η πρόταση διαβιβάστηκε στη Βρετανική Υπατη Αρμοστεία, η οποία ζήτησε χρόνο προκειμένου να διαβουλευθεί με τη βρετανική κυβέρνηση. Ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε την πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η πρόταση προτείνει πιο συγκεκριμένα η διεθνής επιτροπή εμπειρογνωμόνων να είναι πενταμελής και να ενεργεί ως ομάδα με όρους εντολής την σφαιρική εκτίμηση της περιβαλλοντικής κατάστασης στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Κύπρου και της Βρετανίας έναντι οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τριών συμβάσεων του ΟΗΕ.

Για το λόγο αυτό, η επιτροπή θα απαρτίζεται από δυο εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τρεις του ΟΗΕ, που θα επιλεγούν από τις γραμματείες του Διεθνούς Οργανισμού, με αρμοδιότητα γύρω από τις περιβαλλοντικές συμβάσεις.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.